STARmeter
Top 5000
Down 93 this week

Jean Reno (I)


Jean Reno was born Juan Moreno y Herrera-Jiménez in Casablanca, Morocco, to Spanish parents (from Andalucía) who moved to North Africa to seek work. His father was a linotypist. Reno settled in France at 17. He began studying drama and has credits in French television and theater as well as films. His first two marriages both ended in divorce, and... See full bio »

Around The Web

 | 

Powered by ZergNet

Projects In Development

Details only on IMDbPro »

User Lists

Related lists from IMDb users

a list of 43 people
created 11 months ago
 
a list of 37 people
created 27 Aug 2013
 
a list of 36 people
created 7 months ago
 
a list of 42 people
created 7 months ago
 
a list of 35 images
created 1 month ago
 

Do you have a demo reel?

Add it to your IMDbPage

Connect with IMDb


How Much Have You Seen?

How much of Jean Reno's work have you seen?

User Polls

2 wins & 3 nominations. See more awards »

Known For

Léon
Léon Leon
(1994)
Ronin
Ronin Vincent
(1998)
Le grand bleu
Le grand bleu Enzo Molinari
(1988)
Godzilla
Godzilla Philippe Roaché
(1998)

Filmography

Jump to: Actor | Self | Archive footage
Hide Hide Show Show Actor (93 credits)
 2017 La ragazza nella nebbia
Augusto Flores
 2017 Xia dao lian meng
Pierre
 2017 Mes trésors
Patrick
 2016/II La promesse
Admiral Fournet
 2016 Las pequeñas cosas (Short)
Jean-Pierre Bertrand
 2016 The Last Face
Dr. Love
 2016 Les Visiteurs: La Révolution
Godefroy le Hardi
 2015 L'aigle et l'enfant
Danzer
 2015 Antigang
Serge Buren
 2014 Hector et la recherche du bonheur
Diego Baresco
 2014 Avis de mistral
Paul
 2014 Days and Nights
Louis
 2013 Jo (TV Series)
Jo St-Clair
- The Catacombes (2013) ... Jo St-Clair
- The Opera (2013) ... Jo St-Clair
- Le Marais (2013) ... Jo St-Clair
- Place Vendôme (2013) ... Jo St-Clair
- Invalides (2013) ... Jo St-Clair
 2012 Alex Cross
Giles Mercier
 2012 Le jour des corneilles
Le père Courge (voice)
 2012 Les seigneurs
Jean Reno
 2012 Comme un chef
Alexandre Lagarde
 2011 On ne choisit pas sa famille
Docteur Luix
 2011/I Margaret
Ramon
 2010 The Philosopher (Short)
Baggio
 2010 L'immortel
Charly Matteï
 2010 La rafle
Dr. David Sheinbaum
 2009 Blindés
Quinn
 2009 Thérapie de couples
Marcel
 2009 Le premier cercle
Milo Malakian
 2009 La panthère rose 2
Ponton
 2008 Ca$h
Maxime - Dubreuil
 2006 Les grandes occasions (TV Movie)
Antoine
 2006 Souris City
Le Frog (voice)
 2006 Flyboys
Capt. Thenault
 2006 Da Vinci Code
Captain Bezu Fache
 2006 La panthère rose
Ponton
 2005 Le tigre et la neige
Fuad
 2005 L'empire des loups
Jean-Louis Schiffer
 2004 L'enquête corse
Ange Leoni
 2004 Hôtel Rwanda
Mr. Tillens - Sabena Airlines President (uncredited)
 2004 Onimusha 3 (Video Game)
Jacques Blanc (French) (voice)
 2003 Tais-toi!
Ruby
 2002 Décalage horaire
Félix
 2002 Rollerball
Alexis Petrovich
 2001 Wasabi
Hubert Fiorentini
 2001 Les visiteurs en Amérique
Thibault
 2000 Les rivières pourpres
Pierre Niemans
 1998 Ronin
Vincent
 1998/I Godzilla
Philippe Roaché
 1998 Les couloirs du temps: Les visiteurs II
Comte Godefroy de Montmirail, dit Godefroy le Hardi
 1997 Les soeurs Soleil
Un spectateur
 1997 Un amour de sorcière
Molok
 1997 Pour l'amour de Roseanna
Marcello
 1996 Le jaguar
Jean Campana
 1996 Mission: Impossible
Krieger
 1995 Par-delà les nuages
Carlo
 1995 French Kiss
Inspector Jean-Paul Cardon
 1995 Les truffes
Patrick
 1994 Léon
Leon
 1993 Paranoïa (Short)
 1993 La vis (Short)
Monsieur K
 1993 Les aventuriers d'Eden River (TV Movie)
Charlie Bert
 1993 Les visiteurs
Godefroy de Papincourt, Comte de Montmirail
 1992 Loulou Graffiti
Pique la Lune
 1991 L'opération Corned Beef
Squale
 1991 L'homme au masque d'or
Father Victorio Gaetano
 1990 Nikita
Victor nettoyeur
 1988 Le grand bleu
Enzo Molinari
 1987 Monsieur Benjamin (TV Movie)
Rommin
 1986 Et demain viendra le jour (TV Movie)
Le déserteur
 1986 Zone rouge
Leccia
 1986 I Love You
Le dentiste
 1985 Tender Is the Night (TV Mini-Series)
Dr. Dangen
- Episode #1.5 (1985) ... Dr. Dangen
 1985 Série noire (TV Series)
Christiani
- Pour venger Pépère (1985) ... Christiani
 1985 Strictement personnel
Detective Villechaize
 1985 Subway
Le Batteur
 1985 Un homme comblé (TV Movie)
Joël
 1985 Le téléphone sonne toujours deux fois
L'homme de confiance de Marraine
 1984 Alea (Short)
 1984 Ne quittez pas (Short)
Le policier
 1984 Allô Béatrice (TV Series)
Le directeur des Trépassés
- Charmant week-end (1984) ... Le directeur des Trépassés
 1984 Notre histoire
A neighbour
 1983 Ballade sanglante (Short)
 1983 Signes extérieurs de richesse
Marc Letellier
 1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV Mini-Series)
 1983 Le dernier combat
The Brute
 1981 L'avant dernier (Short)
 1981 Les bidasses aux grandes manoeuvres
Lieutenant Zag
 1981 On n'est pas des anges... elles non plus
Le serveur restaurant chic (uncredited)
 1980 L'aéropostale, courrier du ciel (TV Mini-Series)
Moraglia
 1979 Clair de femme
Le flic place de la Concorde
 1978 L'hypothèse du tableau volé
Personnage des Tableaux
Show Show Self (75 credits)
Show Show Archive footage (7 credits)

Related Videos

Edit

Personal Details

Other Works:

TV commercial for Sky,Germany. See more »

Publicity Listings:

9 Interviews | 5 Articles | 2 Pictorials | 5 Magazine Cover Photos | See more »

Height:

6' 2" (1.88 m)
Edit

Did You Know?

Trivia:

Is reported to be an ISFP according to Jungian psychology. See more »

Star Sign:

Leo

Contribute to This Page